2019 Sonic, Smoke, Sia, Siepo

Vrijdag, 15 november 2019

"Ik weet dat jullie het druk hebben.....hoe druk?"   
Er waren vier kittens aangeboden bij het asiel. Vanaf dag 1 geflest door de mensen van de manege waar ze gevonden waren. De moederpoes is nooit gezien. Inmiddels drie weken oud werd de zorg te zwaar of kon niet meer ingepast worden.

De schatjes meteen opgehaald bij de beheerster van het asiel die hen de eerste zorg had verleend.

Vier schatjes. Anders dan de gebruikelijke opvangpoesjes. Er was gezegd dat ze iets van een oosterse korthaar zouden hebben. Heel aannemelijk. Korte haartjes en zeer lange ledematen. 

Helaas denken wij inmiddels dat dit aanwijzingen waren van minder goed volgroeide poesjes. 

We zijn nu twee weken verder en hebben twee poesjes moeten laten inslapen. Uiteraard hebben wij hen alle liefde en zorg gegeven. Bij beiden waren de borstkasjes plat en misvormd. Zij hebben nooit de energie gehad om te spelen of zelfs lekker te lopen. Gelukkig hielden zij erg van kroelen en dat hebben we met zowel Sia (bijna haarloos zwart poesje) als Siepo (een prachtig mooi cyper katertje) uitvoerig gedaan. 😘😘
Opvang van kittens is leuk en dankbaar werk maar op zulke momenten valt het ons erg zwaar. 

De andere twee katertjes, Sonic en Smoke zijn ook ziek geweest maar lopen inmiddels lekker te spelen en hebben zojuist voor het eerst zelf vast voer gegeten  Dat werd wel tijd.

Beiden ook superlief!!
Sonic is een ouwe kroeliewoelie. Een cypers katertje met veel wit en ontzettend lange pootjes 
Smoke heet smoke omdat zijn vachtje zo is. Echt zwart is het dus niet maar er zit wat gemeleerd wit doorheen. Smoke trekt vaak zijn eigen plan maar komt ook lekker kroelen en spint er dan lustig op los 😀